15 tips på inredning och roliga prylar för ett gamingrum

Bild som visar ett gamingbord i ett gamingrum. Det är fyllt med häftiga, coola och roliga prylar. Man har verkligen lyckats med en trevlig inredning till rummet för gaming.

Är du på jakt efter lite roliga prylar och inredning till ett gamingrum? Vi har vaskat fram våra 15 bästa tips på coola och häftiga gamingprylar!

Du har kanske skaffat dig ett stabilt gamingbord och en ergonomisk gamingstol, tillsammans med en vass gamingsetup som bland annat består av en snabb gamingdator.

Men för att göra ett tillhåll för gaming komplett så behövs de små detaljerna som gör inredningen i rummet komplett.

Förutom en snygg inredning i gamingrummet så behövs även prylarna som hjälper att stressa av, för gaming kan ibland vara frusterande.

Låt oss ta och dyka ner bland tipsen!

1. Nanoleaf Smart Belysning

Bild på Nanoleaf Shapes Hexagons, flexibla och riktigt snygga ljusplattor i olika former. Otroligt läcka och perfekt som inredning i ett gamingrum.
Nanoleaf Shapes Triangel, otroligt anpassningsbara ljusplattor som är den optimala inredningen i ett gamingrum. En riktigt cool pryl som även passar perfekt som present och julklapp till en gamer.

Vi börjar med en av våra absoluta favoriter till gamingrummet, nämligen Nanoleaf. Detta är smarta och flexibla ljuspaneler som kan matchas och sättas ihop exakt som du vill. Förutom att ändra ljusstyrka och skifta mellan 16 miljoner färger så kan dessa även synkas med din musik eller skärmaktivitet, som du kan se på ovan bilder. Otroligt läckert!

Nanoleaf finns som fyrkanter, hexagons eller trianglar och kan kombineras helt fritt mellan formerna. De styrs antingen via app, beröring eller smarta assistenter med exempelvis Apple HomeKit, Alexa eller Google Assistant.

Hitta Nanoleaf Smart Belysning hos:

2. Världens minsta arkadspel

Världens minsta arkadspel är ett cool och rolig pryl för gamingrum. Ett bra komplement till en gamingsetup och gör sig bra som inredning också.

En maskin med arkadspel är både rolig och ser häftig ut, dessvärre är de stora klassiska maskinerna otroligt dyra och tar upp mycket plats. Som tur är finns denna coola lilla pryl som är döpt till World’s Smallest Arcade Game. Med 26 olika spel erbjuder denna ett en rolig paus från datorn, samtidigt gör den sig snygg som inredning på t.ex. hyllan, skrivbordet eller i fönstret.

Världens minsta arkadspel hittar du hos:

3. Lampa med gamingmotiv

En lampa med gamingmotiv, nämligen Steve från Minecraft. En häftig pryl som inredning i gamingrummet.
En lampa för gamingrummet med Pac-Man och spökerna. En rolig pryl till ett rum för gaming. Även en bra sak att ge bort i present eller julklapp.

En cool lampa i form av en spelfigur höjer alla gamingrums inredning. De ger ifrån sig ett diskret ljus och ser även schyssta ut även när de inte är tända. Två av våra favoriter är lamporna ovan med Steve från Minecraft och Pac-Man.

Hitta Minecraft Steve-lampan hos:

Hitta Pac-Man lampan hos:

4. 100 spel bucket list tavla

100 spel bucket list tavla som passar utmärkt som inredning för ett gamingrum. Detta är även en uppskattad julklapp och present till en gamer.
Tavla med 100 spel bucket list. En rolig utmaning där man skrapar de spelen man har spelat. Häftig sak i ett rum för gaming.

100 games bucket list är den ultimata tavlan för en gamer! Det handlar om att man ska skrapa rutorna för de spel man har spelat, en rolig utmaning och även snygg inredning i gamingrummet.

Tavlan är har en stor mix med olika typer av spel och vi är 99,99% säker på att du inte har spelat alla spel på tavlan. De flesta kan nog dock skrapa ett par spel redan från början, som t.ex. FIFA eller Tetris.

Hitta 100 spel bucket list tavla hos:

5. Gosedjur spelfigurer

Luigi gosedjur är en trevlig inredningsdetalj i ett gamingrum. Finns även till tröst när det går dåligt i ett game.
Ett gosedjur med spelfigurer är en härlig pryl i ett gamingrum.

Ett eller flera par gosedjur i en soffa eller på en hylla tycker vi gör sig snyggt och mysigt i ett gamingrum. De finns såklart även tillgängliga för en kram efter en tung förlust i något spel.

Hitta Luigi gosedjur hos:

Hitta Pikachu gosedjur hos:

6. Smart LED-list som styrs via app

En smart LED-list med RGB sätter färg på ett rum för gaming. Perfekt för inredning då det går att variera och förnya utseendet hela tiden.
Bild på en smart LED-list med RGB i mörker som visar när den lyser snyggt.

Sätt din färg på gamingrummet med denna smarta RGB LED-list som har ställbar ljusstyrka och kan lysa i 16 miljoner färger. Den monteras diskret och enkelt med dubbelhäftande tejp och styrs smidigt via WIFI och en app i telefonen eller via en smart högtalare med Google Assistant. Dessutom går den att styra utanför hemmet samt sättas på olika tidsscheman.

Hitta Smart LED-list hos:

7. Stressboll

En stressboll som ser ut som en åttans biljardboll. En stressboll är avstressande och lugnande, vilket kan behövas när man spelar.
En glitter stressboll som även lyser med LED. Avreagerande och lgunande att använda mellan gamen.

En stressboll är en suverän sak att ha i gamingrummet, för att kunna avreagera sig och stressa av. Låt inte någon ilska gå ut över dina gamingprylar, låt stressbollen få lida i stället!

Stressbollar hittar du hos:

8. Funko POP! samlarfigurer

Funko POP! samlarfigur från spelet Halo. Dessa är häftiga och coola skrivbordsprylar att ha i gamingrummet.
Funko POP! Torbjörn från Overwatch. Dessa samlarfigurer gör sig riktigt snygga i hyllan eller på skrivbordet i hemmakontoret och gamingrummet.
Funko POP! samlarfigur med Apex Lifeline. En cool sak kontorspryl och att ha på datorsbordet.
Funko POP! samlarfigur med Pokemonen Bulbasaur. En perfekt skrivbordspryl i gamingrummet.

Funko POP! är häftiga samlarfigurer och du kan hitta allt från verkliga och fiktiva personer till seriefigurer, spelfigurer, filmfigurer, you name it! Hitta någon från ditt favoritspel eller favoritserie och ha som en cool pryl i gamingrummet. Många av dessa har även ett samlarvärde, speciellt de som säljs i limiterade upplagor.

Hitta Funko POP! samlarfigurer hos:

9. Lampa med tema konsol

En Xbox lampa som är en riktigt frän inredning i ett gamingrum för konsolspelare.
En PlayStation lampa med ikonerna från handkontrollen. En häftig och cool inredning i ett gamingrum.

För konsolspelarens gamingrum så finns dessa häftiga lampor med Xbox logga och PlayStations handkontrollsikoner, som verkligen sätter en gamingkänsla på inredningen.

Hitta Xbox lampa hos:

Hitta PlayStations lampa hos

10. Minikyl - Chillquiet

En minikyl är en fantastiskt smidig och användbar pryl att ha i ett gamingrum.

Långt till kylskåpet hemma? Kanske vill du inte väcka andra personer i hemmet under sen kväll eller natt? Ett minikylskåp löser problemen! Ha kall dryck och mellanmål inom nära räckhåll för att fylla på med energi när du spelar.

Vi gillar denna modellen som heter Chillquiet, den är tyst och mycket rymlig för sin storlek. Dessutom finns ett lås på, så att du kan ha dina godsaker för dig själv!

Hitta Chillquiet minikyl hos:

11. Newtons vagga

Newtons vagga är en klassiker på kontor och skrivbord över hela världen. Den är avstressande, elegant och lugnande, därför passar den utmärkt på skrivbordet och datorbordet.

Newtons vagga, som är döpt efter den kände vetensskapsmannen Isaac Newton, är en riktig klassiker på skrivbord och kontor. Den ser elegant ut och är även lugnande och avstressande. Passar alldeles utmärkt i ett gamingrum eller hemmakontor.

Hitta Newtons vagga hos:

12. Svävande jordglob

Den magiska svävande jordgloben är en otroligt häftig pryl att ha i gamingrummet. Få saker som är lika iögonfallande som inredning.
En svävande jordglob är en superhäftig pryl för hemmakontoret och rummet för gaming.

Denna häftiga lilla pryl skapar lite magi i gamingrummet. Den svävande jordgloben är en iögonfallande och rolig sak att ha på exempelvis datorbordet eller hyllan. Globen svävar och roterar och ljuset gör även att den blir till en liten lampa.

Hitta Svävande jordglob hos:

13. Universell hörlurshållare

Universell hängare för hörlurar, mycket smidig och nyttig pryl för gamingrummet.

Med en smidig hörlurshållare skapar du mer utrymme på bordet, hittar hörlurarna lättare och skyddar dem. Denna modellen sätts upp med självhäftande tejp och kan enkelt fästas både under gamingbordet eller mot en vägg.

Universell hörlurshållare hittar du hos:

14. Pin Art

Pin Art är lugnande och avstressande vilket kan ge ett bra avbräck vid spelandet.

En Pin Art består av flera hundra små metallpinnar som formar sig efter det mesta. En rolig och cool pryl till gamingrummet som är avstressande, samtidigt som det är en kul sak för vänner och besökare att leka lite med.

Hitta Pin Art hos:

15. Basketkorg med poängräknare

Basketkorg med poängräknare och bollar är en rolig pryl och inredning för gamingrummet. Bra för att bryta av från skärmen lite och vila ögonen.

Ögonen behöver vila lite då och då från skärmen, då är det perfekt att bryta av med lite basketboll. Med denna roliga pryl kan du skjuta lite bollar själv eller utmana en vän eller familjemedlem i lite basket. Tavlan har en inbyggd poängräknare och bollar följer självklart med. 

Hitta Basketkorg med poängräknare hos:

Sammanfattning

Vi tar och summerar våra 15 bästa tips på inredning och roliga prylar till kontoret, skrivbordet och framförallt gamingrummet. Vi har mixat våra tips, så att det finns både häftiga och coola saker för inredningen till avstressande prylar som ska få dig att känna ett lugn. Allt för att du ska få den rätta och harmoniska känslan i ditt rum för gaming!

Här nedan följer en sammanställning på våra tips:

 1. Nanoleaf Smart Belysning
 2. Världens minsta arkadspel
 3. Lampa med gamingmotiv
 4. 100 spel bucket list tavla
 5. Gosedjur spelfigurer
 6. Smart LED-list
 7. Stressboll
 8. Funko POP! samlarfigurer
 9. Xbox lampa & PlayStation lampa
 10. Minikyl Chillquiet
 11. Newtons vagga
 12. Svävande jordglob
 13. Universell hörlurshållare
 14. Pin Art
 15. Basketkorg med poängräknare