Bästa Nintendo Switch spel 2023: Topplista för barn & vuxna

Hittar roliga Nintendo Switch Spel på vår topplista. Vi utser de bästa spelen just nu för alla åldrar, vuxna och barn.

Ända sedan Nintendo Switch lanserades har flera miljoner enheter blivit sålda, vilket säger en hel del om konsolens popularitet.

Mängden spel som finns att köpa till är oräkneliga och det kan vara svårt att veta vilket eller vilka du ska köpa. Vare sig du är en van spelare som vet vilka spel du föredrar eller om du är relativt ny så guidar vi dig igenom de bästa och mest populära spelen här!

Nedan har vi utformat en topplista med de 25 bästa Switch-spelen just nu enligt oss – allt från Super Mario spel och Pokémon spel till actionspel, barnspel och bilspel för Nintendo Switch. Låt oss dyka ner!

Topplista Nintendo Switch spel 2023

1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

The Legend of Zelda Tears of the Kingdom är bästa Nintendo Switch spel enligt oss. Det har en underbar känsla och rolig story.

Zelda är ett välkänt och ikoniskt spel som på Nintendo Switch verkligen livades upp efter att till viss del har fastnat lite i sin förutsägbara handling.

Tears of the Kingdom är uppföljaren till det populära Breath of the Wild och behåller den klassiska känslan av Zelda. Du spelar i frihet i takt med att du fortsätter att utforska det härliga landet Hyrule med en mängd olika möjligheter och äventyr.

Hitta bästa pris för The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom hos:

2. Super Mario Bros. Wonder

Super Mario Bros. Wonder är ett riktigt roligt Nintendo Switch spel som bygger på klassiska banor, men med helt nya typer av äventyr.

Super Mario Bros. Wonder är det första 2D-spelet från Mario-serien på många år och det är en riktig fullträff enligt oss! Här upptäcker du Flower Kingdom och de många vackra världarna. Från djupa hav till mystiska grottor, här kommer du aldrig ha en tråkig stund.

Men håll i hatten när du stöter på de magiska Wonder Flowers! De kan verkligen vända upp och ner på din värld – allt från att förvandla dig till en Goomba till att låta dig sväva genom rymden.

Självklart är du inte ensam på denna resa. Utöver allas vår Mario kan du nu även svinga dig genom banorna som Luigi, Peach, Daisy, och fler av dina favoriter. Testa på spännande nya power-ups, som Elefantfrukten, och bemästra de nya utmanande fienderna som väntar på dig i varje hörn.

Hitta bästa pris för Super Mario Bros. Wonder hos:

3. Sonic Superstars

Sonic Superstars är ett av de bästa Nintendo Switch spelen just nu, här får man följa med till klassiska 2D-banor och njuta av Sonic-världen på helt rätt sätt.

Redo för en resa du sent kommer glömma? Dyk in i de magiska Northstar-öarna och känn pulsen från Sonics klassiska 2D-äventyr, som doftar nostalgi och nytt på samma gång! Tillsammans med Sonic, Tails, Knuckles och Amy Rose kommer du upptäcka nya världar och banor.

Men håll ögonen öppna! Dr. Eggman och hans skurkaktiga gäng är i farten igen. Och vet du vad? För första gången någonsin kan du och tre vänner tillsammans stå emot ondskan. Så sätt igång och utforska Northstar-öarna!

Hitta bästa pris för Sonic Superstars hos:

4. Fire Emblem Engage

Fire Emblem Engage är ett engagerande och bra Nintendo Switch spel för lite äldre barn och vuxna. Den tar en plats högt upp på vår topplista över bästa Switch spel.

Det senaste spelet ur populära Fire Emblem-serien utspelar sig på kontinenten Elyos, som består av fyra kungariken och ett heligt centrum. För tusen år sedan kämpade invånarna på Elyos mot Fell Dragon under ett våldsamt krig.

Emblemen, hjältar från andra världar, kallades på för att hjälpa till under kriget. Rikena lyckades till slut besegra och fängsla Fell Dragon. Men det finns nu tecken på att den kan återvända.

Där kommer du in i bilden! Ta dig an rollen som Alear, en Divine Dragon, som vaknar upp tusen år efter kriget utan något minne om sitt förflutna. Tillsammans med allierade ska du strida för att stoppa Fell Dragon från att bryta sig ut ur sitt fängelse.

Hitta bästa pris för Fire Emblem Engage hos:

5. Kirby’s Return to Dream Land Deluxe

Kirbys Return to Dream Land Deluxe är ett av de bästa spelen till Nintendo Switch och mycket roligt för både barn och vuxna. Tar självklart en plats på vår topplista Nintendo Switch spel.

Kirby’s Return to Dream Land Deluxe är ett riktigt roligt Nintendo Switch-spel för både barn och vuxna, där man kan spela upp till fyra personer samtidigt. Det är en ny version av populära Kirby’s Adventure Wii, som under 2023 släppts till Switch.

För Kirby och hans vänner i spelet gäller det att hjälpa Magolor att reparera hans kraschade rymdskepp genom att resa i Dream Land. Förutom själva äventyret i huvudstoryn så kan man även spela flera olika minispel med varandra. Perfekt för att bryta av lite!

Hitta bästa pris för Kirby’s Return to Dream Land Deluxe hos:

6. Mario Party Superstars

Mario Party Superstars är det optimala spelet för förfesten och umgänget med vänner. Spela i över 100 minispel och utmana varandra i roliga klurigheter. Ett av de bästa Nintendo Switch spelen.

Mario Party Superstars är det ultimata umgängesspelet och är perfekt att spela med vänner och familjen. I det här spelet tävlar man upp till fyra personer mot varandra i över 100 olika minispel, för att kunna ta sig vidare på olika spelbräden. Den stora variationen av minispel gör att en spelomgång sällan är lik en annan.

Oavsett om du är ute efter ett partyspel till fredagskvällen eller ett roligt tidsfördriv en regnig söndagseftermiddag så är detta ett av de bästa spelen att plocka fram till ditt Nintendo Switch!

Hitta bästa pris för Mario Party Superstars hos:

7. Octopath Traveler II

Octopath Traveler II är ett häftigt retro spel för Nintendo Switch som tar plats på vår topplista över bästa Nintendo Switch spel 2023.

Tycker du om känslan av retrogaming kommer du att älska Octopath Traveler II! Spelet bygger vidare på det första spelets HD-2D-grafik och suveräna soundtrack, som ger en riktigt häftig känsla när man spelar.

Spelet följer en berättelse som utspelar sig i Solistia, där olika kulturer frodas och den nya erans industrier blomstrar. Som spelare kan du utforska en föränderlig värld som sträcker sig från öst till väst genom att segla på havet och besöka varje hörn.

Varje resenär i spelet har en unik uppsättning Path Actions som de kan använda för att slåss mot stadsbor, skaffa föremål, ta med andra på sina resor och mer. Det är upp till dig att bestämma vart du vill gå och vad du vill göra i spelet.

Hitta bästa pris för Octopath Traveler II hos:

8. Paw Patrol: Grand Prix

Paw Patrol - Grand Prix är bästa barnspel för Switch och roligt för de yngsta förmågorna. Ett bra spel att lära sig uppskatta gaming på.

De omtyckta och populära hundarna från Paw Patrol är många barns favorit och i det här roliga bilspelet gäller det att vinna den åtråvärda Valpcupen. Spela upp till fyra personer och åk på platser som Jakes snowboardort, Äventyrsbukten och djungeln.

Detta roliga barnspel till Switch passar för alla åldrar och för de yngsta kan man ställa in autoacceleration, för att underlätta för dem att köra runt banan. Självklart finns även ett svårare läge för barn som vill ha lite mer utmaning.

Hitta bästa pris för Paw Patrol: Grand Prix hos:

9. Mario + Rabbids Spark Of Hope

Mario + Rabbids Spark Of Hope är ett äventyrsspel med Super Mario och är ett bra och roligt spel för Nintendo Switch.

För dig som gillar att ta Mario och gänget på äventyr så här det här ett riktigt bra spel till Nintendo Switch. Tillsammans med Rabbid Peach och deras vänner så ska ni bekämpa Cursa, en ond och mystisk kraft som söker energi för att skapa oreda i galaxen.

Ta dig fram på mystiska planeter med massor överraskningar och utforska invånare och andra hemligheter. Ett riktigt roligt Switch-spel för både vuxna och barn från 7 år.

Hitta bästa pris för Mario + Rabbids Spark Of Hope hos:

10. Just Dance 2024

Just Dance 2024 är ett roligt dansspel till Nintendo Switch som passar utmärkt till både vuxna och barn. Samtidigt som man har kul rör man även på sig, ett självklart val på vår Switch spel topplista.

Släpp loss ordentligt i detta roliga dansspel för Nintendo Switch! Årets version av Just Dance bjuder precis som tidigare på massor av bra låtar att dansa till för både stora och små. En stor fördel med Just Dance är att det kombinerar nytta med nöje och ger bra motion, samtidigt som man har kul!

Spelet går ut på att följa dans och rörelser som visas på skärmen och poäng när man matchar rörelserna. En spännande nyhet är att man numera även kan spela online med upp till fem vänner samtidigt.

Hitta bästa pris för Just Dance 2024 hos:

11. Metroid Prime Remastered

Metroid Prime Remastered är ett klassiskt och populärt Nintendo Switch spel som länge varit ett av de bästa spelen för Switch.

Metriod Prime är ett ikoniskt actionspel signerat Retro Studios, som nu kan avnjutas i en remastered-version. I spelet antar du rollen som Samus Aran, en rymdbountyjägare som utforskar en mystisk planet kallad Tallon IV. Spelet utspelar sig i en öppen värld som spelaren kan utforska fritt och innehåller både strid och olika typer av pussellösningar.

En av de mest utmärkande funktionerna i Metroid Prime är dess förstapersonsperspektiv. Man ser genom Samus hjälm och kan använda hennes arsenal av vapen och verktyg för att bekämpa fiender och ta sig framåt. Ett actionfyllt spel som tar en säker plats på vår topplista!

Hitta bästa pris för Metroid Prime Remastered hos:

12. Splatoon 3

Splatoon 3 är ett roligt Nintendo Switch spel som passar barn och vuxna. Sätt färg och tävla mot andra!

De populära spelen Splatoon och Splatoon 2 har fått en uppföljare på Nintendo Switch och är ett perfekt barnspel. Du spelar som en ”inkling” i likhet med föregångarna och använder bläcket för att ta dig runt på banorna och vinna matcher.

Spela både mot andra i multiplayer-läget eller ta dig an äventyret själv i singleplayer-äventyret. Spelet är välgjort och roligt med mycket att leta efter och ta sig igenom.

Hitta bästa pris för Splatoon 3 hos:

13. Super Mario Odyssey

Super Mario Odyssey är bästa Nintendo Switch Spel och är riktigt roligt och bra gjort. Kul för alla åldrar!

Det här är Marios första riktiga äventyr till Nintendo Switch. Odyssey är ett sandboxäventyr i 3D där du ska ta dig runt med Mario genom ett stort antal världar. Målet är givetvis att undkomma alla hinder på vägen och rädda prinsessan Peach från den åter igen ondsinte bossen Bowser. 

En trevlig, ny partner till Mario som dyker upp i det här spelet är Cappy. Denne fungerar som Marios hatt och agerar såväl vän som vapen till Mario. Därtill kan den användas för att besegra fiender på vägen, samt som ”hjälp” för att lösa pussel eller andra klurigheter som Super Mario kan behöva lösa.

Vi tycker att detta Super Mario Switch spel är väldigt roligt att ta sig igenom och det är svårt att sluta när man väl är igång. Mängden nivåer gör att det hela tiden finns mycket att göra, och även när storyn i spelet är slut så kommer det finnas saker att hitta på om du skulle vilja.

  Hitta bästa pris för Super Mario Odyssey hos:

  14. Fae Farm

  Fae Farm är ett kul och härligt Nintendo Switch Spel som passar både barn och vuxna. Utveckla ditt jordbruk i denna magiska värld.

  Fae Farm förflyttar dig till den magiska ön Azoria, där man skapar, odlar och utforskar. Man kan säga att spelet är en korsning mellan jordbruk, äventyr, mystik och relationsskapande.

  Man får möjligheten att personifiera sin karaktär, ta hand om magiska djur, bekämpa skugglika virrvarr och bygga relationer med öns invånare.

  Spelets multiplayer-läge låter dig och vänner samarbeta tillsammans och ni kan dela framsteg, bygga och utveckla era gårdar och stödja varandras utmaningar.

  Hitta bästa pris för Fae Farm hos:

  15. Pokémon Legends: Arceus

  Pokémon Legends Arceus är ett populärt Pokemonspel för Nintendo Switch och är en av toppsäljarna.

  Pokémon Legends är ett spel som många tycker är något av det bästa att spela på Nintendo Switch. Karaktärerna har varit omåttligt populära under väldigt lång tid, därför är det inte är någon överraskning att detta Switchspel verkligen går hem hos fansen.

  I detta Pokémon spel fungerar Arceus som en prequel till huvudserien. Spelarna hamnar i en äldre version av Sinnoh-regionen som är bekant från Pokémon Diamond och Pearl. Arceus fokus är att fånga Pokémon istället för att slåss med dem, vilket är en stor skillnad mot hur det brukar vara men också en aspekt som gör spelet ganska så mycket mer intressant.

  Om du har svårt att bestämma dig för vilket spel du ska köpa så har du en säker vinnare i Pokémon Legends: Arceus för Nintendo Switch.

  Hitta bästa pris för Pokémon Legends: Arceus hos:

  16. Kirby and the Forgotten Land

  Kirby and the Forgotten Land är ett gulligt barnspel för Nintendo Switch som även passar äldre åldrar. Ett av de bästa spelen för Nintendo Switch.

  Kirby and the Forgotten Land är ett utmärkt Nintendo Switch spel för barn och kan spelas i både single player samt ett roligt samarbetsläge för två personer, där ni tillsammans klarar av spelets klurigheter.

  Fokus går ut på att låta Kirby sluka fiender i syfte att absorbera deras förmågor, hoppa runt och glida igenom banorna för att slutligen ta sig an de stora bossarna. Detta är helt enkelt ett Switch-spel som garanterat kommer att göra succé hos den yngre spelaren.

  Hitta bästa pris för Kirby and the Forgotten Land hos:

  17. Pikmin 4

  Pikmin 4 är ett gulligt och kul Nintendo Switch spel som handlar om att styra Pikmin-varelserna i deras äventyr.

  I Pikmin 4 får vi fortsätta följa de små Pikmin-varelserna och dyka ner i en värld full av charm, äventyr och roliga pyssel. Har du inte spelat de tidigare Pikmin-spelen? Inga problem, det är inget måste över huvud taget.

  Här ska du tillsammans med dessa små varelser ta dig an utmaningar och klara olika uppdrag. Pikmin-figurerna har olika färger som står för olika styrkor, så det gäller att tänka efter hur man bäst löser utmaningarna.

  Nytt för det här spelet är att även den hundliknande figurer Oatchi följer med och hjälper till under äventyret. Ett kul spel för både vuxna och små!

  Hitta bästa pris för Pikmin 4 hos:

  18. Mario Kart 8 Deluxe

  Mario Kart 8 Deluxe är en klassiker av Switchspel och är ett av många bilspel. Populärt val för att spela med vänner och online. Ett av våra val till bästa Nintendo Switch spel 2022.

  Det är än idag, trots att ett par år har gått sedan lanseringen, otroligt kul att spela det legendariska racingspel som Mario Kart nu erbjuder på Nintendo Switch. I Mario Kart 8 Deluxe tar du dig igenom fartfyllda banor med olika karaktärer, hinder, farter och finesser.

  När du tror att du har vunnit mot någon så kan denne helt plötsligt dyka upp och köra om dig mot mål, vilket gör det hela ännu roligare och mer tävlingsinriktat.

  Detta är bästa bilspel för Nintendo Switch och ser väldigt bra ut och är lika välgjort som alltid när Mario är inblandad. Mario Kart är helt klart roligast att spela på Nintendo Switch och de 39 miljoner köparna är nog beredda att hålla med.

  Hitta bästa pris för Mario Kart 8 Deluxe hos:

  19. Animal Crossing: New Horizons

  Animal Crossing New Horizons är ett lättsamt Nintendo Switich barnspel som är väldigt beroende framkallande. Passar förstår alla åldrar.

  Detta roliga Nintendo Switch spel går ut på att skapa en trevlig tillvaro på en ö med ett gäng olika karaktärer. Spelet ses ibland som en mix av The Sims och Stardew Valley även om det skiljer sig åt mycket.

  Animal Crossing är ett Switch spel som lyckas skapa en rofylld stämning genom att man bygger upp diverse stadsfunktioner såsom hus, museum, trädgårdar och mycket mer – medan man umgås med de små grannarna. Ett väldigt trivsamt spel, långt ifrån skurkar och faror, perfekt att koppla av med helt enkelt.

  Hitta bästa pris för Animal Crossing: New Horizons hos:

  20. Super Smash Bros Ultimate

  Super Smash Bros Ultimate är ett spel med karaktärer från hela Nintendo-världen, som Mario, Link, Pokemon, Kirby med flera. Här slåss man mot varandra med olika attacker.

  Detta fightingspel har en spelserie på nästan 20 år och är därmed vår tids största cross-over. Spelet innefattar alla de spelbara karaktärer som tidigare varit med, så har du med andra ord lirat denna spelserie tidigare så kommer du att känna igen karaktärer som Pokémon Trainer och Ice Climbers. Dessutom träder en del nya träder fram såsom Inkling från Splatoon.

  Många banor kombineras med nya föremål i spelet och med ett gameplay som möjliggör för flera spelare att hoppa in i spelet. Det finns helt enkelt massor av karaktärer att utforska och en mängd olika spellägen, allt för att skapa riktigt roliga fighter!

  Hitta bästa pris för Super Smash Bros Ultimate hos:

  21. Detective Pikachu Returns

  Detective Pikachu Returns är ett kul Switch spel för barn, där man får lösa mysterium med pokémonen Pikachu.

  Tycker du om Pokémon och mysterier så du kommer du älska det här spelet! Dyk ner i Ryme Citys brokiga värld med Detektiv Pikachu, som är en kaffebesatt och självsäker figur redo att lösa kluriga uppdrag.

  Vid sin sida har Pikachu människan Tim Goodman och man får följa med dem in en värld av mysterier. Vi tycker både berättelserna och dialogerna hos karaktärerna håller en hög nivå och gör det till ett spännande spel. Nostalgi för för Pokémon-fans, men även ett passande spel för de icke-frälsta också!

  Hitta bästa pris för Detective Pikachu Returns hos:

  22. Xenoblade Chronicles 3

  Xenoblade Chronicles 3 är ett RPG Switch spel och uppföljare till den populära serien Xenoblade. Ett av de bästa Switch spelen och tillhör topplistan enligt oss.

  Älskar du RPG-spel så är Xenoblade Chronicles 3 definitivt ett Switch-spel för dig. Här tar du dig fram i världen Aionios genom huvudkaraktärerna Noah och Mio, som tillhör vardera sida i en bitter och fientlig strid mellan två de två nationerna Keves och Agnus.

  Tillsammans med fyra andra karaktärer ska de gå samman för att ta reda på sanningen bakom konflikten. Unyttja de olika karaktärerna styrkor och bygg upp starka strategier för att besegra motståndare som kommer i din väg.

  Hitta bästa pris för Xenoblade Chronicles 3 hos:

  23. Peppa Pig: World Adventures (Svenska)

  Peppa Pig - Worlds Adventures Greta Gris är bästa barnspel på svenska till Nintendo Switch.

  Utforska världen med härliga Greta Gris i detta roliga barnspel till Nintendo Switch på svenska. Besök välkända städer runt om i världen och baka exempelvis pizza i Italien eller strosa runt i Hollywood.

  Förutom att besöka världsmetropoler så kan man även bygga upp ett hem åt Greta och möblera detta utefter eget tycke. Vidare kan man åka segelbåt, leta skatter och bara leka runt med olika karaktärer.

  Hitta bästa pris för Peppa Pig: World Adventures (Svenska) hos:

  24. Nintendo Switch Sports

  Nintendo Switch Sports är bästa Nintendo Switch spel i sportkategorin. Roligt och utmanande för vänner och familj.

  Det här spelet som vill kombinera motion och rörelse med nöje. Nintendo Switch Sports är ett sport- och träningsspel där du kan utmana familj och vänner eller spela online mot andra gamers. Spelet bygger på det omtyckta och omåttligt populära Wii Sports-spelet och ligger alltid högt upp på Nintendos topplista över försäljning.

  I skrivande stund hittar du sex roliga sporter i spelet, dessa är fotboll, volleyboll, bowling, tennis, badminton och chambara (svärdkamp). Lite senare kommer du även kunna svinga klubborna när den sjunde sporten golf släpps i en gratisuppdatering. 

  Hitta bästa pris för Nintendo Switch Sports hos:

  25. Sonic Frontiers

  Sonic Frontiers är ett bra spel för Nintendo Switch där man spelar som den smått legendariska igelkotten Sonic. Helt klart värd sin plats på vår topplista över bästa Switch spelen.

  I det senaste Sonic-spelet så tar den blåa igelkotten dig på hypersnabba äventyr genom olika öar. Du är på jakt efter de försvunna smaragderna Chaos och strandas på en gammal ö full av märkliga varelser.

  Förutom ett stort huvuduppdrag så är spelet fullmatat med olika sidouppdrag och roliga utmaningar. Ett varierande och kul spel som tar Sonic-serien till nästa nivå.

  Hitta bästa pris för Sonic Frontiers hos:

  Köpa Nintendo Switch spel

  Det finns ett många olika typer av Nintendo Switch spel att köpa och de kan kosta alltifrån 200 kr upp till 600 kr. Då pratar vi standardutförande, vissa Switch spel kan även ges ut i olika specialutgåvor med metallförpackningar och liknande som höjer priset ytterligare.

  Att köpa Nintendo Switch spel online är smidigt samtidigt som utbudet är stort, några av de butiker vi tycker har bäst sortiment och priser just nu är SpelbutikenKomplettAmazon och Kjell & Company.

  Sammanfattning av bästa Nintendo Switch spel

  Nintendo Switch är en av de mest sålda konsolerna genom tiderna och dess popularitet har mycket att göra med de fantastiskt roliga spelen som erbjuds till konsolen. Utöver exklusiva titlar som Super Mario, Pokémon och The Legend of Zelda går det även att spela många vanliga spel som släpps till alla konsoler.

  För att du ska hitta nya roliga spel att spela så har vi sammanställt en topplista med bästa Nintendo Switch spel just nu, bland våra tips hittar du populära spel för både barn, familj och seriösa gamers.

  1. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom
  2. Super Mario Bros. Wonder
  3. Sonic Superstars
  4. Fire Emblem Engage
  5. Kirby’s Return to Dream Land Deluxe
  6. Mario Party Superstars
  7. Octopath Traveler II
  8. Paw Patrol: Grand Prix
  9. Mario + Rabbids Sparks of Hope
  10. Just Dance 2024
  11. Metroid Prime Remastered
  12. Splatoon 3
  13. Super Mario Odyssey
  14. Fae Farm
  15. Pokémon Legends: Arceus
  16. Kirby and the Forgotten Land
  17. Pikmin 4
  18. Mario Kart 8 Deluxe
  19. Animal Crossing: New Horizons
  20. Super Smash Bros Ultimate
  21. Detective Pikachu Returns
  22. Xenoblade Chronicles 3
  23. Peppa Pig World Adventures
  24. Nintendo Switch Sports
  25. Sonic Frontiers
  Hoppas du hittat något passande spel till dig i vår lista, se även bästa handkontroll för Switchbästa tillbehör för Nintendo Switch & bästa minneskort till Nintendo Switch.

  Vanliga frågor om Nintendo Switch spel

  Vår topplista innehåller några av de mest populära Nintendo Switch spelen och får anses vara några av de bästa tack vare det. Givetvis är det även en fråga om vad man tycker om att spela för typer av spel.

  Det finns många butiker som erbjuder rea på Nintendo Switch spel då och då. Några av dessa är Komplett och Spelbutiken.

  Ja, det finns färdiga startpaket som bland annat kan innehålla konsol, ett spel, väska och skärmskydd. Du hittar ett exempel på ett sådant här.

  Det finns många roliga Mario-spel till Nintendo Switch tycker vi. Ett av de roligare spelen är Super Mario Odyssey.

  Ja, förutom det mest kända bilspelet Mario Kart så finns det flera andra bilspel till Nintendo Switch. Du hittar flera Nintendo Switch bilspel här.

  Vill man kunna köpa Nintendo Switch spel billigt så är butiker som Spelbutiken & Komplett bra ställen att kika på.

  Vi tycker Nintendo Switch är en riktigt bra spelkonsol för barn och det finns många roliga barnspel till konsolen. Några av dessa är Kirby and The Forgotten LandAnimal Crossing och Super Mario Odyssey.

  Just Dance 2024 är ett populärt dansspel till Switch, roligt för alla åldrar!

  Ja, det finns spel som Ring Fit Adventure och Nintendo Switch Sports som är spel där man behöver röra på sig och får bra med motion.